Behandelingen die wij u kunnen bieden

Voor Ayurvedische behandelingen werken wij met het merk “LakShmi”, die naast een groot aantal producten ook veel behandelingen kent. Hetzelfde geldt voor de Antroposofische behandelingen, welke wij uitvoeren met het merk “Dr. Hauschka”. Tezamen met de geïntegreerde kapsalon en pedicure, vormt dit een all round concept. Wij geven een uitgebreid huidadvies en adviseren over het gebruik van onze producten.

Wilt U samen met iemand van een heerlijke behandeling genieten. U kunt ook bij ons terecht voor een duo behandeling waarbij U samen in één salon een ontspannen behandeling kan ondergaan. Onze behandelingen zijn op Holistische basis.

Ayurvedische behandelingen LakShmi

Voor de behandeling wordt eerst gekeken naar het huidtype dat past bij U persoonlijke constitutie.

VATA, droge, vochtarme, fijne en vermoeide huid.

PITTA, gevoelige en intolerante huid.

KAPHA, gemengde, slecht doorbloede en vette huid.

 

 

 

Antroposofische behandelingen Dr. Hauschka

Dr. Hauschka gezichtsbehandeling begint altijd met een ontspannen en geurig voetenbad.
Een voet- en handmassage.Gezichtsreiniging en dieptereiniging met warme compressen en dampbad.
Eventueel verwijderen van oneffenheden. De huid wordt in conditie gebracht door hoogwaardige ampullen
.

Kappersbehandelingen Fuente

Beauty by nature. De overweldigende Laguna Fuente de Piedra in Spanje.Dit adembenemend mooie, ongerepte Andalusische lagunegebied is een van de natuurlijke bronnen van FUENTE NATURAL HAIRCARE.
Verwennen en verzorgen is als het ware de tweede natuur van Fuente. Alle producten werken op een basis van vocht en proteïnes. Een combinatie die essentieel is voor gezond haar. Fuente wordt absoluut dierproefvrij en milieuvriendelijk geproduceerd. Fuente is niet alleen opgebouwd uit puur natuurlijke stoffen. Ze kunnen door de natuur zelf ook weer worden afgebroken.

Overige Behandelingen

Onder “Overige behandelingen”, vallen de specialisaties en deelbehandelingen. Zoals: diverse massages, permanente make-up, ontharing, wenkbrauwen en wimpers verven enz.