We gaan weer het voorjaar in. Hopelijk met mooi weer  en een lekker zonnetje. Dan is het ook weer tijd om wat extra aandacht aan de huid te schenken. In de winter heeft de huid misschien wat kou moeten trotseren, maar met zon is het meer oppassen. U kunt bij ons kennis maken met uitstekende huidproducten, waaronder goede zonneproducten. Wij hebben daarom een speciale dag georganiseerd met het merk Fuente. Dit is een topmerk in haarproducten, maar u kunt uiteraard ook kennis maken met onze andere producten.                                                Zie verder hieronder.

 

 

 

 

Fuente wellnessdag

Donderdag 14 april aanstaande houden wij een wellnessdag in samenwerking met een Fuente specialist. Deze dag is geheel gratis om kennis te maken met de producten. Deze dag houdt het volgende in :

– Een haarbehandeling, was massage, verzorgend masker, haaradvies en haarstyling.

– Een handbehandeling, verzorgende scrub, handmassage,

– Make-up met de nieuwe lentekleurtjes van Dr. Hauschka.                     U mag deze behandelingen combineren, maar u mag er ook een uitkiezen. Wij adviseren u om een plekje  te reserveren voor deze dag, zodat wij voldoende tijd voor u kunnen vrijmaken. u kunt van 10.00 tot 16.00 uur een afspraak inplannen. U kunt ook iemand meenemen, zodat u samen deze behandeling kunt ervaren.

Onder het genot van een hapje (met een aromatische twist) en een drankje kunt u heerlijk genieten van deze uitgebreide behandelingen.

Maak een afspraak per mail of telefonisch.