Nieuwsbrief Corona up-date 1maart 2021.

 

Vanaf 3 maart 2021 mag ik weer open en kan ik u weer ontvangen voor een ontspannende behandeling en uw kapsel weer een mooi aanzien geven.

In verband n\met de nieuwe maatregelen van de overheid , mag ik onder voorwaarden vanaf 3 maart aanstaande weer werken in de salon.

Onder voorwaarden houdt o.a. in, dat zowel ikzelf als de klant geen corona verschijnselen hebben. Dat de behandelingen op afspraak zijn en de handen bij binnenkomst gedesinfecteerd worden.

Ikzelf zal een mondkapje dragen. We zullen de maatregelen zo goed mogelijk uitvoeren, in de hoop dat ik open kan blijven.

Vanaf 3 maart gelden de normale openingstijden en kan u ook weer terecht om iets in de winkel te kopen.

           

 

Refill station Fuente haarproducten

Van de haarproducten van FUENTE heb ik een refill station in gebruik genomen.

Gooi uw lege shampoo flesjes niet weg. Bij na vulling krijgt U 5 euro korting. Dit draagt bij aan minder wegwerp plastic.

 

Essentiële olie van Chi

Door essentiële olie te verdampen kan je de lucht zuiveren. Bij onderzoek blijkt dat verdampen van o.a. Tea Tree olie al veel influenza virussen zijn verdwenen. Dit kan ook met eucalyptus en Davos olie. Deze essentiële oliën zijn bij Le Beau Monde te koop. Zie ook de website van Chi via deze link    Bekijk de nieuwsbrief in de browser..

Ik wens iedereen veel sterkte in deze moeilijk tijd.

Le Beau Monde, Claudia Havermans