Gezichtsbehandelingen

Standaard

Kleinere behandeling met optimaal effect. Reinigen met warme damp. Eventueel verwijderen van oneffenheden. Klassieke gezichtsmassage en aangepast masker. Afsluiten met een verzorgende serum en crème.

Anti Age/Acné.

Behandeling met een reinigend effect. Reinigen met warme damp, peeling en verwijderen van oneffenheden. Reinigend en verzorgend masker. Inmasseren van een aangepaste ampul met hoogwaardige werkstoffen. Afsluiten met een serum en crème.

Face lift

Behandeling met een verstevigend effect. Reiniging met warme damp en peeling. Reinigend en verzorgend masker. Ampul met hoogwaardige werkstoffen. Behandeling met vacuüm zuigapperaat. Bindweefselmassage voor versteviging met olie en crème..

Gezichtsbehandelingen 2

Iris concept

Speciaal voor de gevoelige huid. Milde reiniging. Lymfedrainage met drukpunten en speciale olie. Kalmerend masker met rozen-extracten. Afsluiten met een kalmerende mousse en crème.

Beauty concept

Warm voetbad. Ontspannende hoofhuid- en voetenmassage. Reinigen met damp en een peeling. Gezicht- oor en décolletémassage. Drukpunt ontspannende handmassage. Masker aangepast aan huidtype. Afsluiten met een verzorgende crème..

Overige gezichtsbehandelingen

Kristal face

Behandeling met een ontspannend effect. Warm voetbad met geurige componenten en een voetmassage. Gezichtsreiniging met damp en een peeling. Manuele drukpuntmassage met kwarts en halfedelstenen op de Chakra’s. Verzorgende massage met serum en crème.

Oogbehandeling

Speciale oogbehandeling voor ontspanning en verzorging met een verzorgende oogcrème. Oogmasker en een manuele massage. Drukpuntmassage met bergkristal rondom de ogen. Afsluiten met een voedende crème.

Lichaamsbehandelingen

Divine behandeling

Voetbad. Uitgebreide gezichtsbehandeling. Reiniging met damp plus een peeling. Liftende gezichts- en décollotémassage met speciale olie. Masker. Buikmassage met warme olie. Chakra behandeling met edelstenen. Afsluiten met serum, ampul en crème.

Totale behandeling

Totale behandeling voor lichaam en geest. Gezichtsreiniging en gezichtsmassage. warme kruiden voetbad. Lichaamspeeling en behandeling met warme kompressen. Lichaamsmassage en een verzorgend masker.

Lichaamsbehandelingen 2

Mandana

Mandanamassage is een combinatie van een Ayurvedische massage en een kruidenstempel massage.  :
* kalmeert (Vata) en reduceert stress
* anti-aging
* goede nachtrust
* rivaliseert het lichaam
* verhoogt de immuniteit

Ultieme wellness

Voor algemene ontspanning en ontgifting. Warm voetbad. Schouder- arm- en voetmassage met drukpunten. Rugmassage met warme olie en een rugpeeling met basisch zout. Massage met warme kruidenstempels en warme stenen. Gelaat- en decolleté massage.

Shirodara

Kalmeert het zenuwstelsel door een constante stroom (Dhara) met warme olie op het voorhoofd. Warm voetbad. Voet-, nek-, schouder- en gezichtsmassage. Oliestroom op het derde oog-Chakra aangepast aan uw Dosha. .

Swedana

Stoombehandeling op dezelfde behandeltafel met stoom en etherische oliën. Gehele lichaamspeeling en een warme pakking met algen en een passende olie. Douchen en inmasseren met verzorgende bodymilk. Effectief bij stress en voor afslank- en cellulitisbehandeling.

 

Ayurvedisch Lakshmi

Beauty Concept

Begint met ’n warm voetenbad met tijm. Een ontspannende hoofdhuid-massage en
een voetmassage met warme olie. Reiniging van het gezicht met damp, gevolgd door een milde peeling. Eventueel verwijderen van oneffenheden. Gezichts- oor- en décoloté massage met warme olie. Een drukpunten ontspannende handmassage met warme olie. Masker aangepast aan het huidtype. Afsluiten met een verzorgende crème.

Iris behandeling

Divine behandeling

Kristal Face

Standaard behandeling

Anti-age/Acné

Facelift

Oogbehandeling

Totaal behandeling

Stoomwonder

Vermoeide benen

Anti stress