Gezichtsbehandeling 1 

Normaal Behandeling

Begint met een ontspannen en geurig voetbad. Dieptereiniging met dampbad en warme kompressen. In conditie brengen met hoogwaardige ampullen. Hand- en voetmassage.

Extra Verwen Behandeling

Als “Normaal Behandeling”, met extra dampbad, lymfestimulatie en decolletémassage. Afsluiten met een aangepaste verzorgende crème.

Speciaal Behandeling.

Als “Extra Verwen Behandeling”, met een extra warme oliepakking en een hoofdhuidmassage. Afgesloten met een aangepaste crème.

Gezichtsbehandeling 2

Luxe Speciaal Behandeling

Als “Speciaal Behandeling”, aangevuld met een uitgebreide rugbehandeling. Afgesloten met een verzorgende crème.

Hollywood Behandeling

Uitgebreide reiniging met warm dampbad. Verzorgend masker plus een ampul intensieve conditioner. Aangepast gezichtspakking. Afsluitend met een ampul, serum en een regenererende dagverzorging.

Hauschka deelbehandelingen

Rug Behandeling

Kan los of in combinatie met andere behandelingen worden gegeven. Warm geurig voetbad. Behandeling met warme compressen en een dieptereiniging. Aangepast masker, ampul en massage..

Hals Behandeling

Kan los of in combinatie met andere behandelingen worden gegeven. Zorgvuldige reiniging. Aangepaste ampul + Masker. Uitgebreide massage. Warme en koude kompressen

Hand Behandeling

Kan los of in combinatie met andere behandelingen worden gegeven. Warm handbad. Verzorgen van de nagelriemen. Handpakking d.m.v. speciaal ampul. Handmassage + extra pakking. Warme kompressen en extra massage.

Voet Behandeling

Kan los of in combinatie met andere behandelingen worden gegeven. Geurig warm voetbad plus watervalmassage. Nagelriemen verzorgen. Uitgebreide voet- en beenmassage. Voetpakking en voetmassage met warme kompressen.